1. Szeretnék időpontot kérni, mit tegyek?

Időpontot az online bejelentkezés után tudunk adni, melyhez az alább elérhető kérdőív kitöltése szükséges:  http://www.artiscentrum.sk/bejelentkezes/.  Ezt követően adminisztrációs munkatársunk telefonon fogja Önt keresni és egyeztet Önnel időpontot. A bejelentkezés során fontosnak tartjuk, hogy minél többet tudjunk meg a gyermek állapotáról és hátteréről.

 

2. Ha bejelentkeztem, mi a következő lépés?

Amint kitölti az online kérdőívet, az megérkezik rendszerünkbe, erről Ön is kap egy értesítést e-mailben. Ezt követően kollégánk telefonon egyeztet Önnel időpontot. A telefonos egyeztetés után egy szülői konzultáció következik, ezután rendszerint egy következő alkalommal kerül sor az állapotfelmérésre.

 

3. Milyen gyorsan kapok időpontot?

A kérdőív kitöltése, tehát az online bejelentkezés után 1-2 munkanapon belül felhívjuk és egy – két héten belül tudunk időpontot biztosítani.

 

4. Kell – e beutaló az orvostól?

Nem kell, beutaló nélkül fogadjuk Önöket.

 

5. Magyarországról is fogadnak klienseket?

Igen, külföldről is jelentkezhetnek hozzánk, magyar és szlovák nyelven vállalunk fejlesztést akár személyesen akár online. 

 

6. Hol találom Önöket?

Jelenleg Komáromban működik a központ.

Elérhetőségeink: http://www.artiscentrum.sk/kapcsolat/

 

7. Hogy tudom lemondani az időpontot? A lemondás jár-e valamilyen költséggel?

Időpontját az email-es emlékeztetőn keresztül, sms-ben vagy telefonon akár hétvégén is le tudja mondani. Díjmentesen LEGKÉSŐBB 24 ÓRÁVAL a megbeszélt találkozó előtt tudja lemondani vagy módosítani. 

A le nemmondott, illetve későn lemondott időpontok esetén sajnos kénytelenek  vagyunk A DÍJ TELJES ÖSSZEGÉT FELSZÁMOLNI!

Az aznap REGGEL 8.00 ÓRÁIG történő lemondás esetén a befizetett összeg 50%-át, ennél később pedig a 100%-át vagyunk kénytelenek felszámolni. 

Példa: A 2020. január 23-ra 10.00 órára foglalt időpont 2020. január 22. 10.00 óráig mondható le díjmentesen.

 

8. Mit kell tudnom a befizetésről, díjakról?  

A szülőkonzultáció, illetve vizsgálat díját előre utalással szükséges rendezni. Bankkártyás fizetésre sajnos egyelőre nincs lehetőség. A pontos tájékoztatót a díjakról e-mailben küldjük, illetve telefonos tájékoztatásra is van lehetőség.

 

9. Mit vigyek magammal az első találkozásra?

Kérnénk szépen elhozni a megelőző vizsgálatok eredményét, amennyiben rendelkezik ezekkel (neurológiai, hallás-, látásvizsgálat, genetikai vizsgálat, anyagcsere, illetve egyéb orvosi vizsgálatok), esetleg egyéb szakmai véleményeket (pszichológiai,gyógypedagógiai, logopédiai, pedagógiai…).

 

10. Mit vigyek magammal, ha állapotfelmérésre érkezem a gyermekemmel?

Kérnénk szépen, hogy hozzon magával váltócipőt, kényelmes ruházatban érkezzen a vizsgálatra érkező gyermek/személy. Iskoláskorú gyermek esetében egy (vagy több) iskolai füzetet (nyelvtan, írás, olvasás, történelem, stb.).

 

11. Mit kell tudni a szülői konzultációról?

A szülői konzultáció rendszerint a gyermek jelenléte nélkül zajlik, időtartama 1 óra, melynek során a szakember részletesen átbeszéli Önökkel azokat az információkat, melyek fontosak a további munkában.

 

12. Mit kell tudni az állapotfelmérésről, vizsgálatról?

Az állapotfelmérés időtartama általában 1,5 óra, mely során a képességek feltárása történik, felmérjük, hogyan teljesít gyermeke az egyes területeken életkorához képest. A felmérés után helyben írásos összefoglalást kap a szülő.

 

13. Szeretném fejlesztésre hordani gyermekem, mit kell tennem?

A fejlesztést, különböző terápiákat minden esetben egy állapotfelmérés előzi meg, ennek alapján javaslunk konkrét fejlesztési megoldásokat, terápiás lehetőségeket, egyéni vagy csoportos foglalkozásokat. A felmérésre online jelentkezhet be, a kérdőív kitöltésével. 

 

14. Milyen rendszerességgel történik a fejlesztés?

A fejlesztés módját mindig egyénre szabottan állapítjuk meg, leggyakrabban hetente egy alkalommal történik a központban. Egyes módszereket javasolt heti több alkalommal is alkalmazni, illetve bizonyos terápiák esetén a havi szinten való találkozásra is van lehetőség, esetenként pedig intenzív terápiára van szükség, ez mindig az állapotfelmérés eredményétől függ.

 

15. Milyen terápiák érhetőek el Önöknél? 

Terápiánk listája itt elérhető: http://www.artiscentrum.sk/szolgaltatasok/modszerekterapiak/

 

 16. Melyik kollégájuk fog minket fogadni? 

Szakembereink listáját itt olvashatja: http://www.artiscentrum.sk/szakemberek/

 

 

icon

Hol talál minket?

Pozsonyi út 3321, Marina Park

Irodaépület I , 1. emelet

945 01 Komárom, Szlovákia

icon

Hívjon bátran!

Komárom: +421 944 577 257

icon

Írjon nekünk!

info@artiscentrum.sk