Vitai Glofák Viktória
pszichológus, neurofeedback tréner

Tanulmányaimat a Nagyszombati Egyetem pszichológia szakán végeztem 2022-ben és még ugyanebben az évben elkezdtem a neurofeedback tréner képzést, ill. csatlakoztam az Artis centrum csapatához, ahol a szakmai gyakorlatomat is végeztem egyetemi éveim alatt.

Munkám egyik legérdekesebb aspektusa a változatosság, hiszen minden ember más és más – mindenki, akivel megismerkedek, egy új látásmóddal gazdagítja életemet és rámutat a világ sokszínűségére.  Munkám során szeretnék mindenkinek, aki bizalommal fordul hozzám olyan támaszt és segítséget nyújtani, ami megkönnyíti az előrelépését. Emellett fontosnak tartom, hogy a Felvidéken élő magyarok – legyen szó akár felnőttekről, akár gyerekekről – az anyanyelvükön jussanak lelki támogatáshoz, hiszen mindenki a saját anyanyelvén tud leginkább megnyílni és kifejezni a benne rejlő érzéseket, gondolatokat.

A jövőben szakmai fejlődésemre  is nagy hangsúlyt szeretnék fektetni különféle továbbképzések keretein belül, hogy bővíthessem eddigi tudásomat és kreatívabban, több szemszögből is képes legyek a problémák értelmezésére, tanácsadásra.

icon

Hol talál minket?

Pozsonyi út 3321, Marina Park

Irodaépület I , 1. emelet

945 01 Komárom, Szlovákia

icon

Hívjon bátran!

Komárom: +421 944 577 257

icon

Írjon nekünk!

info@artiscentrum.sk