Farkas Júlia
konduktor, fejlesztő, baba masszőr, kinesio tape terapeuta

Tanulmányaimat 2011-ben végeztem a budapesti Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelő intézetében (jelenleg Semmelweis egyetem- Pető András kar), konduktor-tanító szakirányon. ??

A főiskola elvégzése után Londonba szerződtem, ahol egy iskolában (fejlesztő központban) hat éven át foglalkoztam 6-11 éves gyerekek fejlesztésével. ??

Az elmúlt évek alatt folyamatosan bővítettem a tudásomat. Előbb a Peter Walker féle baba és gyermek fejlesztő tanfolyamot, majd 2018-ban a kinesio tape terapeuta tanfolyamot is elvégeztem. ?

?Az Artis centrum családjának 2018-óta vagyok tagja, mint konduktor. Gyerekek és felnőttek komplex fejlesztését végzem (mozgás és kognitív együtt). Mindkét korcsoportnál nagyon fontosnak tartom az önbizalom fejlesztését és úgy az egyén, mint családja pozitív szemléletmódjának erősítését.

Fontosnak tartom, hogy „mit NEM tudok / mire NEM leszek képes“ gondolatokról a fókusz átterelődjön a „mit TUDOK elérni / mit TUDOK megtanulni“ gondolatokra. Ez viszont olykor nem egyszerű feladat. A foglalkozások során, főleg a gyerekek esetében, eleinte sok könnycsepp hull. Viszont ezek mind nagyon fontos könnycseppek, hiszen kitartó munka után belőlük válik a legszebb mosoly. ?

icon

Hol talál minket?

Pozsonyi út 3321, Marina Park

Irodaépület I , 1. emelet

945 01 Komárom, Szlovákia

icon

Hívjon bátran!

Komárom: +421 944 577 257

icon

Írjon nekünk!

info@artiscentrum.sk