Varga Zsuzsanna
Iroda- és személyzeti vezető (COS)

Amikor a szülők megkeresnek bennünket, általában én “fogadom” őket a vonal túlsó végén. A szülők legfőképp a szervezést érzékelik a munkámból, azok a gyermekek pedig, akik már régebb óta járnak hozzánk, ők Bodza kutyámról ismerhetnek. ?

?? Végzettségemet tekintve gazdasági agrármérnök vagyok, és néhány évet ezen a területen is dolgoztam, azonban szépen fokozatosan átkerültem a segítő szakmába. Az Artis centrum csapatának 2019 óta vagyok tagja.

?Ami számomra nagyon fontos és szeretem a munkámban, az a szülőkkel való kapcsolattartás. ? Nagyon megtisztelő számomra, amikor a szülők úgy osztják meg velem örömhíreiket, hálájukat vagy épp aggodalmaikat, félelmeiket, hogy nem is találkoztunk még személyesen. Az Artis centrum számomra olyan, mint egy kirakó. ? A munkatársak bár különbözőek, mégis egy egységet alkotunk. Közös célunk a segítségnyújtás. Segíteni a gyermekeket és ezáltal a családokat, hogy egy nyugodtabb, örömtelibb családi életük lehessen. ❤️ És amikor felveszem a telefont, én is ugyanezzel a szándékkal “várom“ a hozzánk forduló szülőket.

icon

Hol talál minket?

Pozsonyi út 3321, Marina Park

Irodaépület I , 1. emelet

945 01 Komárom, Szlovákia

icon

Hívjon bátran!

Komárom: +421 944 577 257

icon

Írjon nekünk!

info@artiscentrum.sk