Nagy Szilvia
gyógypedagógus, tükörtábla terápiás szakember

Főiskolai tanulmányaimat Szegeden, a Juhász Gyula Pedagógusképző Kar Gyógypedagógia szakán végeztem. Tanulásban akadályozottak és értelmileg akadályozottak pedagógiájából diplomáztam.
Mindig is szerettem gyermekekkel foglalkozni és érdekelt maga a tanítás is. Amikor kipróbálhattam milyen is „játszva tanítani”, „játszva fejleszteni”, azonnal beleszerettem a szakmába. ? Hatalmas motiváció számomra látni, ahogy a gyerekek fellépnek a lépcsőfokokra, amelyek a kitűzött célok eléréséhez vezetnek.
Mai napig szívügyem azon gyermekek és családok megsegítése, ahol problémák állnak fenn az önkiszolgálás és önkifejezés, a tanulás, a beilleszkedés és a magaviselet, vagy pedig a mindennapi élet során. ?
2019-ben szakmai továbbképzésen vettem részt, ahol elsajátítottam egy egyedi módszert: a Tükörtábla terápiát, mely fejlesztési lehetőséget nyújt a grafomotorika és az írás-olvasás terén.
Jelenleg a munkám során korai fejlesztéssel, beszédindítással, tanulási nehézségekkel és zavarokkal küzdő iskolás gyermekek fejlesztésével foglalkozom, valamint iskola előkészítő foglalkozásokat is tartok.

icon

Hol talál minket?

Pozsonyi út 3321, Marina Park

Irodaépület I , 1. emelet

945 01 Komárom, Szlovákia

icon

Hívjon bátran!

Komárom: +421 944 577 257

icon

Írjon nekünk!

info@artiscentrum.sk