Galla Nikolett
szociálpedagógus, gyógypedagógus, játékterapeuta

Győrben a Széchényi István Egyetem Apáczai Csere János Kar gyógypedagógiai szakán, tanulásban akadályozottak pedagógiai szakirányon szereztem másoddiplomát.
Több területen, és különböző életkorú gyerekekkel dolgoztam, azonban az Artis centrum munkatársaként szakmailag nagyon rövid időn belül kiteljesedhettem. Itt jöttem rá, mely az az út, amit igazán járni szeretnék. Szívügyemnek érzem az autizmusban érintett gyermekek körét. ?
Különböző képzéseken vettem és veszek részt a mai napig, hogy minél szélesebb körben és a lehető legnagyobb hatékonysággal tudjam a gyermekeket és családjukat segíteni. Ugyanakkor meggyőződésem, hogy ők is tanítanak engem az egyediségükkel és a sajátos bánásmódjukkal. ☺️
Felbecsülhetetlen érzés számomra a tőlük kapott önzetlen szeretet, és hála, mely további motivációra sarkall, hogy a lehető legjobban megismerjem világukat. ❤
Játékterápia eszközeinek segítségével igyekszem ráhangolódni a gyermekekre, mely módszer a gyermek igényeire, egyediségére és erősségére épít.

icon

Hol talál minket?

Pozsonyi út 3321, Marina Park

Irodaépület I , 1. emelet

945 01 Komárom, Szlovákia

icon

Hívjon bátran!

Komárom: +421 944 577 257

icon

Írjon nekünk!

info@artiscentrum.sk